Allshoes Benelux

Allshoes Benelux

Allshoes Benelux is een toonaangevende importeur van veiligheidsschoenen en beroepsschoenen. Allshoes is gevestigd in Alkmaar en levert uit voorraad binnen 24 uur in heel Nederland, België en Luxemburg en binnen 48 uur in heel Duitsland. Ook in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Ierland en Zweden levert Allshoes werkschoenen.

Modieuze collectie

Exclusieve merken zoals Redbrick, Grisport, No-Risk, Lavoro, Forver, Sika en Strovels maken deel uit van een vooraanstaande collectie veiligheidsschoenen, laarzen en klompen. Modieuze merken die staan voor een perfecte pasvorm en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Samen bieden ze een enorme keuze voor de bouw, logistiek, autobranche, food- en agrarische sector. De schoenen zijn ontworpen volgens de geldende Europese normering met bijzondere aandacht voor veiligheid en comfort. De schoenen worden verkocht via een uitgebreid dealernetwerk.

Invloed op ontwerp

Allshoes Benelux heeft veel meer te bieden dan alleen schoenen. Het bedrijf draagt zelf actief bij aan het verhogen van de populariteit van de werkschoen. Allshoes heeft namelijk ook invloed op de collecties. Regelmatig bezoeken wij de ontwerpstudio's van onze leveranciers om aan te geven op welke manier de schoenen geschikt gemaakt kunnen worden voor onze afnemers. Bovendien heeft Allshoes in 2010 een eigen merk op de markt gebracht: Redbrick safety•sneakers. Een revolutionaire serie werkschoenen in trendy kleuren en modellen.

Grisport

Grisport is het meest verkochte merk van Allshoes. De modieuze veiligheidsschoenen van dit Italiaanse merk zijn vooral populair om het stoere design en laten duidelijk zien dat mooi en functioneel heel goed samengaan. In de Benelux heeft Allshoes de exclusieve verkooprechten. Allshoes vertegenwoordigt het merk ook in Duitsland en Frankrijk.

Services

  • 24-uurs service
  • Bezorgservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schoenen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Allshoes Benelux
Barnsteenstraat 1/A
1812SE Alkmaar

+31 (0)72 5402716

Deel deze pagina

Allshoes+Benelux img