Brabants Schoenenhuis

Geopend tot 18.00

schoenenwinkels - Brabants Schoenenhuis - kaartoverzicht

Brabants Schoenenhuis

Wij verkopen naast schoenen ook kleding van O´Neill en Reef, en rugtassen.

Het Brabants Schoenenhuis is in 1930 opgericht door de Familie Driessen. De oprichtster, een geboren Brabantse, noemde het Het Brabants Schoenenhuis. Sindsdien een begrip in de regio voor betere schoenen voor de hele familie.

Het Brabants Schoenenhuis is sinds 1937 gevestigd op de Binnenweg 122 en is inmiddels de oudste schoenenzaak van Heemstede.
Na plusminus 9 jaar samengewerkt te hebben met de vorige eigenaar heeft de huidige eigenaar Teun Verzaal de zaak op 1 januari 1983 overgenomen. Na verschillende verbouwingen is de zaak uitgebouwd tot de huidige schoenenzaak.

In onze schoenenzaak is een ruim assortiment van Dames - mode + comfort-, Heren en Kinder- schoenen aanwezig.

Het assortiment bevindt zich in het midden tot hoge segment van de betere merken. Met een team van huidige medewerkers/sters welke soms al vele jaren in dienst zijn, wordt enthousiast gewerkt de zaak gezond te houden.

Service, kwaliteit en goede bediening is altijd erg belangrijk geweest en blijft dit natuurlijk ook in de toekomst.

Via beursbezoeken zoals Düsseldorf en Milaan, en bezoeken en directe inkoop bij Italiaanse fabrieken, wordt ernaar gestreefd een actuele collectie te brengen en zo Het Brabants Schoenenhuis een eigen gezicht te geven.

In 1997 is dan ook Have a nice day! geopend.

De bedoeling was en is, naast Het Brabants Schoenenhuis een winkel te starten meer gericht op de jonge sportieve jeugd en hiermee dit toe te voegen aan Het Brabants Schoenenhuis.

In het 14 jarig bestaan heeft ook Have a nice day! zijn plaats gevonden bij het Heemsteeds publiek en zeker ook in de regio.

U kunt bij uw bestelling aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of dat u de bestelling in de winkel komt ophalen. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. U kunt uw bestelling via www.postnl.nl volgen. Het track & trace nummer wordt vermeld in onze e-mail.

Voor verzending binnen Nederland brengen wij een bedrag van € 6,75 aan verzendkosten in rekening indien het totaalbedrag van de bestelling minder is dan 49 euro. Voor bestellingen vanaf 49 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor verzendingen buiten Nederland moet vooraf een prijs worden opgevraagd via info@brabantsschoenenhuis.nl.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Brabants Schoenenhuis

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag13.00 - 18.00
dinsdag10.00 - 18.00
woensdag10.00 - 18.00
donderdag10.00 - 18.00
vrijdag10.00 - 18.00
zaterdag10.00 - 18.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schoenen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Brabants Schoenenhuis
Binnenweg 122
2101JN Heemstede

+31 (0)23 5284408

Deel deze pagina

Brabants+Schoenenhuis img