Trend Schoenmode

Trend Schoenmode

Emmen Schoenen is de winkel voor een zeer uitgebreide collectie Herenschoenen-, Damesschoenen, lederwaren, tassen en bijouterie├źn. EM Kids is de winkel voor Kinderschoenen, kinderkleding en accessoires. Beide winkels zitten naast elkaar en hebben binnendoor een verbinding.

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de betere merken. In onze winkels verkopen we ieder seizoen een wisselende collectie van vele internationale merken op topniveau. Hiervoor bezoeken wij meerdere keren per jaar nationale en internationale beurzen op zoek naar de nieuwste modellen, nieuwe merken en accessoires. Wij willen door onze eigen kijk en eigen beeldvorming een onderscheidende collectie bieden die zich onderscheid van de eentonigheid bij vele andere winkels.

Daarom treft u in onze winkels zowel grote bekende merken als ook kleine Italiaanse top merken welke niet op elke hoek van de straat zijn te vinden.
Wilt u een bezoekje brengen aan een van onze winkels? U vindt ons in het volledig gerenoveerde shopping centrum Woensxl in Noord Eindhoven.

Services

  • Bezorgservice
  • Webwinkel 24/7

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De schoenen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Trend Schoenmode
Raadhuisstraat 1
5981BA Panningen

+31 (0)77 3071940

Deel deze pagina

Trend+Schoenmode img